Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μέσα στο μυαλό σου LIVE

10 Νοεμβρίου, 2021 @ 8:00 μμ - 10:00 μμ

Dr. Γιώργος Λάγιος

Μέσα στο μυαλό σου LIVE

Η ψυχολογία του έρωτα, της αγάπης και του σεξ

11 Οκτωβρίου 2021, 20:00

Για 1η φορά ένα υβριδικό event που θα συζητήσει “ανοιχτά” τη σημασία της σεξουαλικής και ερωτικής νοημοσύνης

Μ
Ω
Λ
Δ

Κανείς δε γεννιέται έτοιμος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των σχέσεων. Μπορούμε όμως να καλλιεργήσουμε τις ικανότητες εκείνες οι οποίες θα προστατεύσουν τον εαυτό μας, θα μας βοηθήσουν να σχετιστούμε με ανθρώπους που θα μας κάνουν ευτυχισμένους και θα συμβάλουν στο να εξελιχθούμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας.

Virtual & Physical Παρουσία

Το event αυτό ονομάζεται υβριδικό διότι θα είναι και virtual με την έννοια ότι καλεσμένοι θα συνδέονται από ηλεκτρονική πλατφόρμα για να παρακολουθήσουν live, καθώς και physical, με την έννοια ότι κάποιοι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο χώρο. Η εμπειρία αυτή θα είναι άκρως βιωματική και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράσουν με διάφορους τρόπους.

Μέσα σε 2 ώρες, θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε τα εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να διεκδικήσετε και να βιώσετε μια ικανοποιητική ερωτική ζωή, θα εξασκηθείτε μέσω εξειδικευμένων ψυχολογικών εργαλείων θα μετατρέψετε τους ενδοιασμούς σας σε δύναμη και αυτοπεποίθηση στις σχέσεις σας. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις και να αποκτήσετε πρακτικές μεθόδους οι οποίες θα σας χρησιμεύσουν για όλη σας τη ζωή.

Πώς η σεξουαλική μας νοημοσύνη επηρεάζει όλα τα επίπεδα της ζωής μας

  • Τι είναι η ερωτική συμβατότητα;

  • Πόσο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας και τι μας αρέσει;
  • Τι είναι ο έρωτας και η αγάπη και πως σχετίζονται με την σεξουαλική επιθυμία;

  • Γιατί δυσκολευόμαστε να χωρίσουμε;

  • Πώς “δουλεύουμε” με τις φαντασιώσεις;

  • Πώς μαθαίνουμε να διαλέγουμε κατάλληλους ερωτικούς συντρόφους;

  • Πώς μπορούμε να βιώσουμε την μέγιστη συναισθηματική και σεξουαλική απόλαυση σε μια σχέση ή και χωρίς σχέση;

  • Πώς κάνουμε έρωτα με συνείδηση;

  • Ποια κοινωνικά στερεότυπα μας κρατάνε μακριά από το να απολαύσουμε την σεξουαλικότητά μας είτε single είτε σε σχέση;

Η ευτυχία μας σχετίζεται άρρηκτα με το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας και την σεξουαλικότητα μας. Μόνο εμείς μπορούμε να ορίσουμε τι επιθυμούμε.

Book Now

Virtual Ticket

60€

Θα έχεις τη δυνατότητα:

Να παρακολουθήσεις το event online απ' όπου κι αν βρίσκεσαι.

Να αλληλεπιδράσεις με τον Γιώργο, καθώς και με τους υπόλοιπους καλεσμένους Live. Θα μπορείς να ρωτήσεις/απαντήσεις οτιδήποτε, γραπτά ή προφορικά, να μοιραστείς σκέψεις και να συμμετέχεις σε polls, αλλά και με άλλους τρόπους που θα μάθεις εκείνη την ώρα.

Να παρακολουθήσεις και σε δεύτερο χρόνο το recorded event.

Να μιλήσεις μαζί μας σχετικά με το πώς θα συνδεθείς και πώς θα απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο το event

Χρήσιμοι Κανόνες

Θα παρακαλούσαμε να έχετε την κάμερα ανοιχτή από θέμα ευγένειας προς όλους τους υπόλοιπους που παρευρίσκονται και τους βλέπουμε. Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα να μην έχετε ανοιχτή την κάμερα, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε, να μοιραστείτε και να κάνετε ερωτήσεις.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες επιτρέπονται μόνο αν είναι για story, post για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας. Οι φωτογραφίες και μικρά αποσπάσματα επιτρέπονται μόνο για τον σκοπό των Social media και απαγορεύεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή, χωρίς την έγκριση μας.

Σε αυτό το event θα μοιραστούμε πολύ προσωπικές πληροφορίες και πρέπει να σεβαστούμε όλους τους ανθρώπους που θα μας ανοίξουν το μυαλό και την καρδιά τους. Τηρώντας ένα πλαίσιο εμπιστευτικότητας, παρακαλείστε να μην επαναλάβετε σε τρίτους προσωπικές πληροφορίες των υπόλοιπων παρευρισκόμενων. Επίσης, το μοίρασμα των πληροφοριών κατά τη διάρκεια του event προϋποθέτει πως όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να συνεισφέρουν σε έναν παραγωγικό διάλογο, που θα διέπεται από χρήσιμους αναστοχασμούς και έλλειψη κριτικής προς απόψεις ή εμπειρίες με τις οποίες μπορεί να διαφωνείτε.

FAQs

Το event θα καταγραφεί οπότε θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μετά.

Μόλις κάνετε εγγραφή, μετά την πληρωμή θα σας έρθει το link για να μπορέσετε να συνδεθείτε εκείνη την ημέρα. Καλό θα ήταν να συνδεθείτε λίγο νωρίτερα για να δείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά και στις 8 ακριβώς θα ανοιχτεί η πρόσβαση στο κοινό.

Όλοι καλεσμένοι ιδανικά μέχρι 19.40 πρέπει να έχουν μπει στην αίθουσα, οπότε από τις 19.00 μπορείτε να έρθετε και να πιείτε ένα welcome drink στον πανέμορφο χώρο μας μέχρι να καθίσετε.

Nαι, κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί σε 1 φυσική παρουσία ή αντίστοιχα είναι για ένα υπολογιστή ή τηλέφωνο. Φυσικά, στον ίδιο χώρο (του υπολογιστή) μπορούν να το παρακολουθήσουν όσα άτομά θέλουν, αλλά πρόσβαση θα είναι από έναν υπολογιστή ή ταμπλέτα ή τηλέφωνο.

Να κατεβάσετε την πλατφόρμα zoom, να συνδεθείτε μέσα από το application, ώστε να έχετε καλύτερη εμπειρία αλληλεπίδρασης.

Μια κάμερα (αν είστε στον υπολογιστή)
Μια αναπαυτική θέση
Κάτι να πίνετε
Και ανοιχτό μυαλό

Μπορείτε να παραλάβετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά από επικοινωνία στο glagiosmind@gmail.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Νοεμβρίου, 2021
Ώρα:
8:00 μμ - 10:00 μμ

Διοργανωτής

Dr. Γιώργος Λάγιος
Phone
+30 697 746 5444
Email
glagiosmind@gmail.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής