Κόστος Συνεδρίας

Ένας Μέντωρ είναι το άτομο στο οποίο θα εμπιστευτείς τις πιο προσωπικές πτυχές του εαυτού σου. Η πιο σοφή επένδυση που μπορεί κάποιος να κάνει είναι στον εαυτό του.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 ή 50 λεπτά. Θα συζητήσουμε θέματα όπως η εχεμύθεια και θα διασφαλίσουμε ότι βρίσκεσαι σε ένα ασφαλές περιβάλλον για να μιλήσεις για οτιδήποτε υπάρχει στο μυαλό σου. Αυτό το οποίο σε οδήγησε στην αναζήτηση βοήθειας θα είναι η προτεραιότητά μας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε απασχολεί, άμεσα ή έμμεσα, θα το συζητήσουμε ακολουθώντας το δικό σου ρυθμό κατά τη διάρκεια των συνεδριών μας.

Θα θέσουμε τους πρώτους μας στόχους και ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Κάποιοι στόχοι μπορεί να είναι βραχυπρόθεσμοι. Άλλοι, που μπορεί να είναι μακροπρόθεσμοι θα χρειαστούν στρατηγική και υπομονή. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες και τα όνειρά σου. Μη διστάσεις να εκφράσεις τις προσδοκίες απέναντι σε όποιον και να έχεις απέναντι σου είτε ειναι ψυχοθεραπευτής, Life Mentor, Life Coach, ψυχολόγος ή σύμβουλος ψυχικής υγείας. Να αμφισβητείς οτιδήποτε και να εκφράζεις οποιαδήποτε απορία και αν έρχεται στο μυαλό σου. Αυτός είναι ο δικός σου χρόνος και θα τον αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό.

Συνειδητοποίησε και απελευθέρωσε τις κρυμμένες σου δυνατότητες σήμερα

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Μαζί θα σχεδιάσουμε την στρατηγική με την οποία θα απολαύσεις την ζωή που ονειρεύεσαι.

Online ή μέσω τηλεφώνου

30 λεπτά - 60 ευρώ
50 λεπτά - 100 ευρώ
Same day booking - 200 ευρώ

Μερικές φορές είναι δύσκολο για κάποιον να παρευρεθεί σε μία συνεδρία από κοντά. Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος, οι online ή τηλεφωνικές συνεδρίες είναι εξίσου αποτελεσματικές και θα συζητήσουμε τα ίδια θέματα όπως εάν ήταν μία συνεδρία με φυσική παρουσία. Έχοντας την άνεση του σπιτιού σου, του γραφείου ή ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, μπορείς να κάνεις μία συνεδρία μαζί μου, αφού έχουμε προγραμματίσει την ακριβή ώρα.

Συνεδρία από κοντά

30 λεπτά - 60 ευρώ
50 λεπτά - 100 ευρώ
Same day booking - 200 ευρώ

Συνεδρίες από κοντά πραγματοποιούνται εφόσον έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων. Το μέρος όπου θα λάβει χώρα η συνεδρία μπορεί να είναι στο γραφείο μου στη Γλυφάδα ή στο κέντρο. Εναλλακτικά, σε περίπτωση που αισθάνεσαι πιο άνετα να πραγματοποιηθεί η συνεδρία σε κάποιο άλλο μέρος ή περιοχή μπορούμε να το συζητήσουμε. Μη διστάσεις να ζητήσεις οτιδήποτε πιστεύεις ότι θα έκανε το χρόνο μας μαζί πιο εποικοδομητικό.