Η Προσέγγισή Μου

Ο Μέντωρ είναι ένας πνευματικός σύμβουλος και καθοδηγητής. Πρώτη φορά ένα τέτοιο πρόσωπο εμφανίστηκε στην Οδύσσεια του Ομήρου, όπου ο Οδυσσέας εμπιστεύθηκε τον υιό του Τηλέμαχο στον πιστό του φίλο για όσο θα έλειπε. Συχνά η Αθηνά, ως θεά της σοφίας, έπαιρνε την μορφή του Μέντορα στον Τηλέμαχο, μοιραζόταν την πείρα της, τον ενθάρρυνε, τον καθοδηγούσε και του μεταλαμπάδευε όλες τις γνώσεις για να ξεπεράσει καθε εμπόδιο.

Αγάπησε τον εαυτό σου

Η φιλοσοφία μου είναι πολύ απλή, ΄Αγάπησε τον εαυτό σου΄ και ύστερα θα σου δείξω τον τρόπο να αποκτήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν!

Διώξε τη δυσφορία

Ως άνθρωποι, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε θέματα που μας προκαλούν δυσφορία ή παρεμποδίζουν την καθημερινότητά μας. Αυτό επηρεάζει αρνητικά το μυαλό και το σώμα.

Απόκτησε τον έλεγχο

Την επιτυχία μπορούμε να τη μετρήσουμε αποκλειστικά με γνώμονα τα υποκειμενικά κριτήρια του κάθε ανθρώπου. ΕΣΥ θα καθορίσεις τι σημαίνει για σένα ο όρος ευτυχία. ΕΣΥ θα αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο της ζωής σου. ΕΣΥ θα αποφασίσεις ποιό θα είναι το πεπρωμένο σου.

Αυτό το οποίο θα συνειδητοποιήσεις δουλεύοντας μαζί μου είναι πως διαθέτεις ικανότητες που ακόμα κι εσύ αγνοούσες ως τώρα. Τα όριά μας δεν καθορίζονται από τα λάθη μας αλλά ως επί των πλείστων από τους φόβους μας. Η δύναμή σου πηγάζει από τις δυνατότητες που ήδη κατέχεις και εκείνες που από κοινού μπορούμε να ξεκλειδώσουμε και να αναπτύξουμε.

Ο Έλληνας φιλόσοφος Αριστοτέλης, περισσότερο από 2000 χρόνια πριν όρισε την ευδαιμονία ως τον υπέρτατο στόχο ζωής. Η ευδαιμονία είναι μια κατάσταση ευζωίας, μια κατάσταση πραγματικής ευτυχίας. Ο Πλάτωνας και ο Σωκράτης -οι μέντορες του Αριστοτέλη -πίστευαν πως ο υπέρτατος σκοπός του ανθρώπου είναι να κατακτήσει την ευδαιμονία. Κατά τον Σωκράτη η ευτυχία δεν προέρχεται από εξωτερικές συνθήκες, από τον πλούτο ή την εξουσία, αλλά από την αυτογνωσία. Μόλις γνωρίσουμε πραγματικά τον εαυτό μας τότε θα ανακαλύψουμε τι μας κάνει αληθινά ευτυχισμένους.

Everything is Interconnected

Balance is the key to transformation

Ο νέος τρόπος ζωής σου θα περιλαμβάνει ρεαλιστική σκέψη, πρακτικές τεχνικές και χιούμορ. Ο τρόπος που θα ερμηνεύεις τα γεγονότα στη ζωή σου θα δημιουργήσουν τη νέα σου πραγματικότητα. Σε αυτή την πραγματικότητα εσύ επιλέγεις τη ζωή που θέλεις και τη ζωή που αξίζεις. Μαζί θα θέσουμε στόχους ώστε να θυμηθούμε το συναίσθημα του ενθουσιασμού, που θα σου επιτρέψει να ζήσεις μια ζωή με νόημα απελευθερώνοντας τις δυνατότητες σου στο έπακρο.

Θα μοιραστώ μαζί σου όλες τις γνώσεις που έχω αποκτήσει από την προσωπική μου εμπειρία και τι έφερε την ευφορία στη δική μου ζωή. Το ευρύ background μου και οι διαφορετικοί ρόλοι που κατα καιρούς έχω αναλάβει θα είναι το όχημά μου για να σε κατανοήσω ακόμα καλύτερα. Η ενσυναίσθηση που διαθέτω θα μου επιτρέψει να σε δεχτώ άνευ όρων. Η υπόσχεσή μου σε εσένα:

  • Δεν έχει σημασία από που προέρχεσαι, ποιο είναι το παρελθόν σου, ποιος είναι ο τομέας της εργασίας σου, η σεξουαλική σου ταυτότητα ή προσανατολισμός. Υπόσχομαι πως ο χρόνος που θα περάσουμε μαζί θα είναι σε ένα ασφαλές και μη επικριτικό περιβάλλον.
  • Θα αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε αυτό που ως τώρα φάνταζε ένα μακρινό όνειρο θα γίνει μια εφικτή πραγματικότητα.
  • Τώρα ήρθε η ώρα για να ξεπεράσεις εκείνα τα εμπόδια που σε κρατούσαν πίσω και να γίνεις η εκδοχή του εαυτού σου που πάντα ήξερες ότι μπορείς να γίνεις.

Πώς Μπορώ Να Βοηθήσω

Μπορούμε να συζητήσουμε ό,τι σας απασχολεί online ή στο γραφείο μου, Αθήνα και Γλυφάδα.

Καριέρα

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί αν βρίσκεσαι επαγγελματικά εκεί που θα ήθελες;

Αυτοεκτίμηση

Έχεις αγαπήσει ποτέ κάποιον τόσο πολύ που θα έκανες τα πάντα για εκείνον;

Σεξ

Αισθάνεσαι πως το σεξ είναι ένα υγιές κομμάτι της ζωής σου;

Σχέσεις

Θέλεις να νιώθεις ευτυχισμένος;

Προσωπική Εξέλιξη

Ποιός ορίζει τα όρια των ονείρων και των φιλοδοξιών μας;

Άγχος

Βλέπεις μια τίγρη μπροστά σου; Τότε γιατί είσαι αγχωμένος;